На цьому тижні пройде IX Міжнародна виставка декору і предметів інтер`єру Decor
Фото: Парус Експо Медіа

На цьому тижні пройде IX Міжнародна виставка декору і предметів інтер`єру Decor

12-15 вересня 2012 року в Києві, на виставкових майданчиках найбільшого виставкового центру України, відбудеться IХ міжнародна виставка декору та предметів інтер`єру Décor.

 Міжнародна виставка Décor - це не просто виставка, - це своєрідне інтер`єр-шоу, в рамках якого проходять численні презентації новинок декору та інтер`єру. Більше 50 компаній з України, Росії, Молдови, Латвії та Італії представлять нові колекції для оформлення інтер`єру та благоустрою будинку. Меблі й світло, вази і дзеркала, килими та штори, столова та постільна білизна, штучні квіти і рослини горщики для будинку й саду, саше і ароматичні масла, свічки і свічники, скульптури та статуетки, картини і годинники - ось неповний список представлених на виставці предметів інтер`єру. Такі компанії як: Mascagni, Mosaico, SETA Décor, SL Décor, «Аллен-Стиль», «Аннаіс», «Верігос», «Гангу», «Ванда», «Декоратор.Ру», «Декор Текс», «Будинок Фараона», «Колібрі», «Комод», «Червоний бант», «Лілія Декор», «Лоза і Кераміка», «Ретро Меблі з Голландії», «Софі Декор», «Золотий Соверен», «Флорамакс», «ТЕАМ», «Уттекс», «Квіти від королеви», SHISHI Україна, «Етноманія», LoraShen представлять на виставці останні новинки в дизайні і декорі житлового простору.

 Учасникам виставки надається можливість представити продукцію не тільки потенційним покупцям, а й професійній аудиторії: архітекторам, дизайнерам і декораторам інтер`єру, для яких в рамках виставки проводиться цілий ряд спеціальних заходів, а саме: презентації, шоу-покази, майстер-класи провідних декораторів і дизайнерів, флористів, майстрів декоративно-прикладного мистецтва.

 Традиційно, в рамках виставки Décor, відбудеться V Всеукраїнський конкурс флористичних інтер`єрних об`єктів «Акценти осені». Головна мета якого - просування молодих талановитих професіоналів в області декоративної флористики, освітлення новітніх тенденцій інтер`єрного флористичного дизайну, популяризація мистецтва флористики.

Вже вдруге відбудеться ХІТ-ПАРАД Новорічних ялинок і народні вибори найкрасивішої ялинки Року. Креативні можливості в оформленні Різдвяних та Новорічних ялинок продемонструють компанії виробники, постачальники та дистриб`ютори, а саме: SETA Décor, Mon Avis, `Віс Трейд`, `Компанія ТОП`, `Лілія Декор`, SHISHI Україна, `Лоза і кераміка`, `Аллен-Стиль`, `Крістмас Ворлд ЮА.Лтд`, `Скорпіо`, `Макс Крістма`, `Смерека Плюс`. Талановиті дизайнери та декоратори Олена Малик, Леся Максаева, Олена Іллєнко та Олена Сонячна представлять свої творчі проекти широкому колу відвідувачів виставки. Переможці конкурсу будуть нагороджені цінними призами, подарунками та дипломами від організатора ХІТ-ПАРАДУ компанії «Парус Експо Медіа» та офіційного спонсора MesseFrankfurt GmbH.

Щодня, на центральному подіумі будуть, проходити показові виступи, майстер-класи провідних вітчизняних і зарубіжних декораторів та флористів. 13 вересня флорист міжнародного класу Микола Агоп (Молдова) проведе шоу-показ на тему «Мотиви осені». Визнаний метр флористики продемонструє різноманіття кольорів, ідей, форм і стилів осеней тематики. Спонсор показу квітковий концерн Камелія.

Огляд європейських трендів на тему: «Різдво та Новий рік 2012-2013» проведе провідний флорист-дизайнер України Ірина Білоброва, а також Ви отримаєте практичні поради та професійні прийоми з оформлення ялинки, новорічної композиції і букета. Незвичайні, яскраві майстер-класи з оформлення ялинкових прикрас проведуть майстри - декоратори Максаева Леся і Малік Олена.

Флористи Flower Show, для всіх хто любить піднесений, витончений стиль в інтер`єрі, хто хоче бачити в своєму інтер`єрі ненав`язливі кольори, натуральні матеріали і, звичайно ж, квіти, проведе флористичну демонстрацію «Вечеря в Провансі».

Одночасно з виставкою Décor пройдуть: XI Міжнародна виставка посуду TableWare, XI Міжнародна виставка подарунків World of Gifts, ІІ Міжнародна виставка новорічної та різдвяної продукції Christmas Trade Show. Таке поєднання спеціалізованих виставок допоможе створити експонентам професійне середовище, сприятливе для ділового спілкування, обміну досвідом, розширення кола партнерів та замовників, зміцнення наявних позицій на ринку та презентації новинок, збільшення оптових і роздрібних продажів.

Організатор: ТОВ «Парус Експо Медіа» - провідний оператор високоефективних виставкових та медіа проектів України у сфері атмосфери затишку.
Місце проведення: Міжнародний виставковий центр, м. Київ, Броварський пр., 15
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 484 XX XX +380 44 484 6891
+380 44 484 XX XX +380 50 358 1301
+380 44 484 XX XX +380 44 484 6891
Ідентифікатор: 1401