КМКЯ запрошує відвідати міжнародну виставку Design Living Tendency
Антоніна Семененко для DECOR.ua

КМКЯ запрошує відвідати міжнародну виставку Design Living Tendency

ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок» запрошує відвідати міжнародну виставку Design Living Tendency - найбільшу щорічну вітчизняну подію у світі меблів і оформлення інтер`єрів. Захід проходить на площі близько 19 000 тис. кв. м у виставковому центрі КиївЕкспоПлаза.

Design Living Tendency - можливість поглянути на політ дизайнерської думки та новітні конструкторські рішення кращих вітчизняних та зарубіжних меблевих компаній. Виставка проводиться один раз на рік та визначає тенденції меблевої індустрії на наступний сезон. Цьогоріч кількість експонентів Design Living Tendency перевищує 200 компаній. Серед них такі, як Blanche™, ІнтерСтиль™ , фірма Флеш, Матролюкс, Preciosa, Gardinia™, Інтер’єр Плюс, ArtGlass, Eustergerling Interieur, TAC™, Інтеркьюд, Cilek™. Завдяки розмаїттю стилів та напрямків відвідувачі матимуть можливість ознайомитися з найцікавішими новинками не тільки вітчизняного, але й зарубіжного меблевого виробництва.

Щорічно Design Living Tendency – це місце зустрічі декораторів, операторів ринку HoReCa, найкращих дизайнерів та архітекторів України, а також іменитих гостей із зарубіжжя.

Giulia Gerosa на Design Living Tendency 2012
З 3 по 6 жовтня, своїм досвідом з гостями виставки поділиться Giulia Gerosa (Джулія Джероза, Італія), яка відома своєю роботою в галузі дизайну особливих торгових просторів - temporary shops і спеціальних експозицій (Milano Fuori Salone). В рамках Design Living Tendency, 4 жовтня о 14-00, Giulia Gerosa проведе майстер-клас про новітні підходи до представлення діяльності компаній, а саме про тимчасовий простір (temporary spaces) як спосіб донесення закладеної в бренд ідеї. Temporary spaces - концепція, що надає чудову можливість в стислі терміни підвищити рівень продажів.

Театр сучасного дизайну
Грандіозною інсталяцією й основним комунікаційним майданчиком виставки і в цьому році стане Театр сучасного дизайну. Це унікальна можливість побачити результати творчості талановитих фахівців, які створюють ексклюзивні речі і задають тон сучасному мистецтву створення інтер`єрів. Програма Театру сучасного дизайну включає презентацію авторських предметів від відомих дизайнерів, які вже встигли завоювати любов і увагу в світі українського дизайну та архітектури. Також в рамках програми Театру пройдуть майстер-класи успішних європейських та українських архітекторів і дизайнерів, презентації Ukrainian Design Days 2013 та інтер`єрної премії Interium 2013, а також
церемонія нагородження учасників «Театру Сучасного Дизайну».

Меблеві технології, комплектуючі, текстиль 2012
Усі інновації ринку меблевих комплектуючих фахівці побачать на найбільшій виставці Меблеві технології, комплектуючі, текстиль 2012, що проходить паралельно з Design Living Tendency. Сьогодні меблеві компоненти перестали бути просто «деталями», а відіграють важливу роль в дизайні інтер`єру. Тому вперше у рамках виставки презентовано проект «Бібліотека поверхонь», що являє собою ефективну демонстрацію найцікавіших новинок сегменту «поверхні». Компанії представляють свою продукцію тематично і в незвичному ракурсі - на концептуально оформленому майданчику.

ОФІЦІЙНЕ ВІДКРИТТЯ виставок Design. Living Tendency та Меблеві технології, комплектуючі, текстиль відбудеться 3 жовтня о 12:00 у павільйоні №1 ВЦ «КиївЕкспоПлаза» (м. Київ, вул. Салютна, 2б, безкоштовний автобусний експрес-маршрут від станції метро «Нивки»).

Години роботи виставок:
3 жовтня: 10:00 – 18:00
4, 5 жовтня: 10:00 - 18:00
6 жовтня: 10:00 – 17:00.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 1432