У лютому пройде ювілейна виставка декору - Décor Trade Show -2013!
Фото: Парус Експо Медіа

У лютому пройде ювілейна виставка декору - Décor Trade Show -2013!

6-9 лютого 2013 відбудеться Х Ювілейна виставка декору та предметів інтер`єру Decor Trade Show, виставкової компанії «Парус Експо Медіа». Традиційно виставка пройде в Міжнародному виставковому центрі (Броварський пр., 15).

За час свого існування виставка добилася високого авторитету і міжнародного визнання. Провідні гравці ринку декору та предметів інтер`єру вибирають саме цей захід в якості найбільш ефективної ділової площадки. Свої експозиції в цьому сезоні представлять такі компанії як: LoraShen, Scorpio, Sophie Decor, Profimport, Teamo, TM TROMPI, TM Castella, Аннаіс, Арти-М,, Верігос Декоратор.Ru, Будинок Фараона, Луксор-Україна, СНТІ, Українські будівельні склади, ФОП Батман та інші. Учасники виставки продемонструють відвідувачам новинки в області декору та предметів інтер`єру, декоративний світло, декоративні меблі, домашній текстиль, вироби з кераміки, картини, вази, дзеркала, а також оригінальні аксесуари для інтер`єру.

В рамках виставки відбудеться цікава та насичена ділова програма, яка формується з урахуванням інтересів фахівців і спрямована на просування нових ідей, технологій і ефективності в роботі. Програма включає семінари, круглі столи, презентації, ділові зустрічі, майстер-класи. Отже,

6 лютого
Практичний семінар «Успішне управління роздрібним магазином»
Майстер-клас «Нематеріальні мотивації продавців працюють! Якщо ... »

7 лютого 2013:
Майстер-клас «Формування торговельного персоналу в роздрібних магазинах. Моя команда і Я»
Майстер-клас «Панно на склі. Вітражний розпис в декоруванні предметів інтер`єру. Фантазійні об`ємні техніки»

8 лютого 2013:
Практичний бізнес-семінар «Управління знаннями інтернет-маркетингу».
Практичний семінар «Готельний інтер`єр як такої, специфіка розвитку».
Майстер-клас «Світло мій дзеркальце, скажи ...» Оригінальний декор дзеркала.

Щодня на центральному подіумі будуть проходити показові виступи, майстер-класи, шоу-покази провідних дизайнерів, декораторів, флористів, майстрів декоративно-прикладного мистецтва.

Виставка декору і предметів інтер`єру Decor - барвистий і масштабний захід в Україні, де учасники та відвідувачі мають можливість налагодити партнерські відносини, укласти вигідні контракти, отримати кваліфіковані консультації та просто творчо відпочити.

Одночасно в ці дати відбудеться XII міжнародна виставка подарунків World of Gifts, XII міжнародна виставка посуду TableWare, II спеціалізована виставка садово-паркового благоустрою Outdoor Trade Show, а також III Спеціалізований салон господарських товарів Household. Така синергія виставкових заходів дозволить створити експонентам професійне сприятливе середовище, для ділового спілкування, обміну досвідом, розширення кола партнерів та замовників, зміцнення наявних позицій на ринку та презентації новинок, збільшення оптових і роздрібних продажів.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 484 XX XX +380 44 484 6891
+380 44 484 XX XX +380 50 358 1301
+380 44 484 XX XX +380 44 484 6891
Ідентифікатор: 1535