KIFF-2014: мистецтво меблевого бізнесу
Фото: DECOR.ua
Колекція компанії "Industria Del Legno"

KIFF-2014: мистецтво меблевого бізнесу

У 2014 році виставка KIFF пройде в кардинально новому форматі, який успішно використовується в європейській виставковій практиці як найбільш ефективний бізнес - прийом. Понад 400 учасників KIFF представлять не просто предмети меблів та інтер'єру, а готові проекти - з унікальними пропозиціями, різноманітними варіантами і продуманим дизайном. Ідея та реалізація нового формату належить партнеру виставки, найбільшому італійському дизайнерському бюро Adriani & Rossi. Новий формат також передбачає проведення цілого ряду дизайн-заходів, які підсилять позиції виставки не тільки як бізнес-події, але і як культурно-освітнього.
Меблеві тренди від провідних європейських та вітчизняних компаній, нові варіанти презентації продукту, оригінальність нового формату, насичена програма заходів, а також масштабна рекламна кампанія забезпечать KIFF-2014 підвищену увагу з боку відвідувачів: за прогнозами, на весняній виставці очікується не менше 30 тисяч чоловік. Національні експозиції Італії, Німеччини, Румунії і Туреччини покажуть всі переваги продукції своїх виробників. Партнерська співпраця Київського Міжнародного Меблевого Форуму та асоціації FederlegnoArredo (Італія) гарантує організацію заходів у відповідності з найвищими світовими стандартами виставок в Мілані та Москві (iSaloni Milano і iSaloni Worldwide Moscow).
В цілому, географія учасників виставки також розширюється: в 2014 році серед країн-учасниць будуть Італія, Україна, Німеччина, Великобританія, Іспанія, Швейцарія, США, Туреччина, Румунія, Польща, Росія, Естонія, Литва, Білорусь та ін.
Новим для ринку України стане проект «Ідеальний магазин», концепт якого розроблений студією Adriani & Rossi в контексті нового формату виставки. У «Ідеальному магазині» італійські фахівці продемонструють, як поліпшити продажі за допомогою грамотного дизайну магазина, які зміни потрібно внести для залучення покупців, як організувати простір магазину і які матеріали при цьому використовувати. Цей проект безумовно зацікавить власників та директорів салонів і шоу-румів, дистриб'юторів меблів і предметів інтер'єру, виробників, дизайнерів і архітекторів.
Вже традиційно KIFF 2014 стане ланкою масштабного івенту UkrainianDesignDays, в рамках якого пройде цілий ряд заходів. Зокрема, одним з найбільш очікуваних подій для архітекторів і дизайнерів є дизайнерський конкурс «Інтер'єрна премія Interium-2014», яка представить кращі інтер'єри з Італії, Росії, Грузії, Казахстану, Молдови та України.
VIP-прем'єрою 2014 стане проект італійського дизайнера Марко Полетті Arcadia.VIP-Home. Створюючи інтер'єри з предметів брендових фабрик в поєднанні з авторським предметним дизайном і ексклюзивними пропозиціями для кожного конкретного замовника, Марко Полетті продемонструє, як створити унікальну атмосферу в інтер'єрі VIP-класу. Втілення вишуканості, елегантності та італійського способу життя, Arcadia. VIP-Home стане новим джерелом натхнення для архітекторів, дизайнерів і їх потенційних замовників.
Медіа-партнер виставки, журнал DomusDesign, спільно з виставкою KIFF - 2014 представить унікальний проект «12 стільців», в якому будуть презентовані кращі моделі стільців - «візитні картки» найвідоміших італійських брендів.
Ще одним конкурсом, особливо цікавим українським виробникам, стане традиційний «Кращі меблі України», за підсумками якого кращі виробники отримають одну з найавторитетніших нагород меблевого ринку України - «Кришталеву піраміду».
Крім того, в рамках виставки KIFF-2014 будуть проводитися традиційні майстер-класи, презентації, конкурси, воркшопи від провідних італійських та українських дизайнерів - програма заходів проходить за підтримки авторитетного італійського вузу Politecnico di Milano. Так, у конференції на тему «Еволюція в секторі HoReCa. Проектування успіху» візьмуть участь Oscar Cavallera, директор журналу Bar University, Marina Baracs, архітектор і співзасновник LTW Design Works, і Nicola R.Ticozzi, директор курсів Horeca Design при Politecnico di Milano.
Таким чином, KIFF-2014 - безумовно, інтер'єрна подія № 1 в Україні і найочікуваніша бізнес-подія для виробників і дистриб'юторів, дизайнерів і архітекторів, баєрів, власників та директорів салонів, і звичайно, для всіх, хто цікавиться меблевим шопінгом.
До зустрічі на KIFF-2014 в березні!
Київський міжнародний меблевий форум - KIFF - пройде з 12 по 15 березня 2014 року. Ця міжнародна виставка меблів та предметів інтер'єру проводиться щорічно з 1997 року. Організатор виставки - ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок». Місце проведення - Виставковий центр «КиївЕкспоПлаза», вул. Салютна, 2 Б.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 1875