На початку вересня пройде виставка декору та предметів інтер`єру «Decor»

На початку вересня пройде виставка декору та предметів інтер`єру «Decor»

7-10 вересня 2011 року в Міжнародному виставковому центрі пройде VII міжнародна виставка декору та предметів інтер`єру `Décor` виставкової компанії «Парус Експо Медіа». Яку називають елегантним дефіле декору та предметів інтер`єру.
Серед учасників виставки такі відомі компанії, як: Арти-М, Scorpio, ТЕАМ, «Аллен-стиль» (ТМ «ТенДенс»),, SL Décor, Торговий Дім Elisey, GRAND DÉCOR, Аннаіс, Акцент, Декоратор.РУ, ТОВ Гранд -Презент, Ванда, Німецький Дім, ETERNA, Старт, компанії «Ваш Сад», 3D Décor All TIME Cлавянскій сувенір Direct Distribution Evt-Lighting, Homax, Віватекс ТОВ, ДЕКА, Дизайн студія `GRAND`, Дизайн Студія Наталії Шталь, Комод, ТД, Лампус `ТОВ`, Світло, ТМ, Укртатрезьба та багато інших. Експоненти виставки представлять все те, що оточує людину в побуті і прикрашає життя: декоративні, ремісничі, дизайнерські вироби, фарфор, скло, кришталь, меблі, посуд, предмети сервіровки, подарункові лінії і святкові прикраси, штучні квіти і рослини горщиків для будинку й саду , вази і кашпо, свічки і свічники, картини і годинник, а також повний спектр товарів для дизайнерів, архітекторів, декораторів та флористів.
Міжнародна виставка «Décor». - Це своєрідне інтер`єр-шоу, в рамках якого проходять численні презентації новинок декору та інтер`єру, призові акції. Провідні фахівці з дизайну інтер`єру та декоратори проводять консультації та майстер-класи.
Вперше в рамках виставки пройде Хіт-Парад Новорічних ялинок від провідних виробників і постачальників ялинок і ялинкових прикрас, c участю декораторів, дизайнерів і народні вибори найкрасивішої ялинки Року. Переможця визначать відвідувачі виставки шляхом анкетування.
Ключовою подією виставки традиційно стане Всеукраїнський конкурс флористичних інтер`єрних об`єктів «Акценти осені». Учасникам конкурсу, а це кращі майстри флористики, інтер`єрного декорування і дизайну, представлят на суд глядачів інтер`єрний флористичний об`єкт на осінню тематику, в осінніх тонах.
Щодня, на центральному подіумі будуть, проходить показові виступи, шоу-покази, майстер-класи провідних вітчизняних і зарубіжних декораторів і дизайнерів:
масштабний шоу-показ «Сучасний і історичний весільний букет. Малі архітектурні форми »Академії флористики Наталії Агеєвої, шоу-показ під назвою« Пори року », спільний проект від дизайнерів Діани Нагірній та Юлії Швинді, на якому буде представлена ​​колекція одягу, взуття та аксесуарів, шоу-показ« Скіфська Етніка - сучасні прикраси з Духом Історії », на якому пройде презентація та показ нової колекції прикрас Балти, цікаві майстер-класи провідних флористів Україні Ірини Панченко, Олени Бутко, Вікторії Тумасова, Людмили Яровий, відкритий майстер-клас Члена Союзу Дизайнерів Україна, Члена Союзу квітникарів України Ірини Білоброва« Різдво-2012. Оформлення столу ».
Майстри-декоратори Ольга Кульвановская, Тамара Романова та Валентина Калініченко та ін проведуть найяскравіші майстер-класи з виготовлення сувенірів і подарунків зі скла, кераміки, бісеру. На цих заходах відвідувачі зможуть виготовляти гарні предмети декору своїми руками і просто відпочити з користю.

Офіційне відкриття виставки відбудеться 7 вересня о 11.00 в павільйоні № 1 Міжнародного виставкового центру за адресою Броварський проспект, 15.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 484 XX XX +380 44 484 6891
+380 44 484 XX XX +380 50 358 1301
+380 44 484 XX XX +380 44 484 6891
Ідентифікатор: 1058