Домашній і готельний текстиль будуть представлені на виставці «ПРИМУС: ХОУМТЕКС 2012»
Фото Primus Exhibitions Group

Домашній і готельний текстиль будуть представлені на виставці «ПРИМУС: ХОУМТЕКС 2012»

VI Міжнародна спеціалізована виставка домашнього та готельного текстилю «ПРИМУС: ХОУМТЕКС» відбудеться в МВЦ (Київ, Україна) з 14 по 17 березня 2012 року. На сьогоднішній день у своєму сегменті ця виставка є найпрестижнішим галузевим заходом в Україні. Виставка, заслужено визнана гравцями текстильного ринку брендом номер один, традиційно проводиться у форматі b2b і представляє інтерес, перш за все, для бізнес-відвідувачів: представників підприємств оптової та роздрібної торгівлі, операторів ринку HoReCa, майстрів, конструкторів і оформлювачів дизайнерських студій та архітектурних бюро. Здійснювана в її рамках байерская програма приваблює бізнес-відвідувачів з усіх регіонів України та країн СНД.

Виставка «ПРИМУС: ХОУМТЕКС» - це єдина професійна платформа для презентації продукції і послуг, зустрічей з клієнтами, встановлення ділових контактів та налагодження партнерських відносин, найбільш повне уявлення про новинки тканин та аксесуарів, що з`явилися протягом року, актуальні тенденції розвитку ринку текстилю. У рамках її ділової програми традиційно проводяться супутні їй заходи: Міжнародний конгрес інтер`єрного дизайну, тренд-шоу, «круглі столи», семінари, майстер-класи, презентації, консультації, під час яких професіонали галузі діляться досвідом, обговорюють актуальні тенденції, знаходять точки дотику для ділового партнерства.

Міжнародна спеціалізована виставка домашнього та готельного текстилю «ПРИМУС: ХОУМТЕКС», яка щорічно проходить в рамках Міжнародного проекту PRIMUS: HOME TREND, вносить вклад у розвиток української економіки і сприяє зміцненню міжнародних зв`язків. Експонентам вона надає унікальну можливість для демонстрації і просування продукції. Завдяки відвідуванню заходів, фахівці з усіх регіонів України, багатьох країн Європи та СНД отримують тисячі свіжих контактів та укладають контракти на постачання товарів та послуг.

Керівник проекту - Галина Фічук (067 236-XX-XX Показати телефон+380 67 236 4917).
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 537 XX XX +380 44 537 6999
+380 44 537 XX XX +380 44 537 6996
Ідентифікатор: 1148