Пройшла VII Міжнародна спеціалізована виставка обладнання та меблів для готелів
Примус Украина

Пройшла VII Міжнародна спеціалізована виставка обладнання та меблів для готелів

З 9 по 12 жовтня 2012 року в Міжнародному виставковому центрі (Броварський проспект, 15, Київ, Україна) з успіхом пройшла VII Міжнародна спеціалізована виставка обладнання, аксесуарів, меблів і предметів інтер'єру для готелів і ресторанів «ПРИМУС: HoReCa 2012». Виставка стала головною платформою, яка об'єднала провідних фахівців індустрії гостинності та основних гравців українського та міжнародного ринків HoReCa.

Найбільші виробники і дистриб'ютори успішно презентували на виставці всі новинки HoReCa. Увазі відвідувачів було представлено все краще від компаній - новинки колекцій і тренди 2012-2013 рр..

У цьому році експозиція виставки вперше порадувала відвідувачів присутністю таких українських та зарубіжних виробників меблів: компанія «DLS МЕБЛІ» представила практичні і зручні дивани і меблеві куточки, Центральний будинок меблів виставив ексклюзивні меблі в стилі Luxury, компанія «Спецмеблі» представила затишну колекцію меблів для дому і офісу, а також чудово доповнила експозицію ротангові патіо-меблі від компанії Dream Home. Всі чотири дні інтенсивної роботи виставки компанія «Прем'єр Камін» створювала приємну атмосферу домашнього затишку та комфорту.

Головними конкурентними перевагами будь-якого готелю є її елегантний персонал в красивій корпоративній формі, а також затишний і комфортабельний номерний фонд, особливо якщо він оформлений якісним сучасним текстилем. Ключові гравці цього ринку, такі компанії, як: HM Design, «Ядріхінскіе C & O», L Creativ, «Остратекс», ТМ «Руно», «EMONA ТЕКСТИЛЬ», Van Es Home, Marca Marco Milano, Торговий дім «БКП» і компанія «Соната» на виставці представляли текстильну експозицію, яка задовольняє найвищі вимоги і побажання зацікавлених відвідувачів.

Комп'ютерні технології та новинки кабельного телебачення та автоматизації представили такі компанії, як: Viasat, «Кіберстар», «Техкард-Сервіс», «1С Україна» і Hotels24.ua.

Жодний готель, готель, ресторан і навіть саме маленьке кафе не доб'ється успіху, якщо там не зможуть подати хорошу каву. Тому, прийшовши на виставку, і «кавомани», і фахівці HoReCa по достоїнству оцінили високоякісну продукцію компаній, що представляли на виставці кави і кавове обладнання: «Дім Кави», «Юміс», Organic Coffee Shop і Via Kava.

Шеф-кухарі і професіонали кухонного обладнання високо оцінили представлену експонентами продукцію. А власники бізнесу і менеджери вищої ланки уклали вигідні контракти з постачальниками і виробниками кухонного посуду та інвентарю, компаніями: DCC, "Steelay", Promaster, «Галсофт-сервіс», «Бар-майстер», грандами посудного ринку Feel Maestro, Gipfel, ТД «Кристал», Керченський металургійний комбінат, EDS Group і Vinzer.

Міжнародна виставкова корпорація Primus Exhibitions Group запрошує Вас на VIII Міжнародну спеціалізовану виставку «ПРИМУС: HoReCa 2013», яка відбудеться з 8 по 11 жовтня 2013 року в МВЦ (Київ, Україна).
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 537 XX XX +380 44 537 6999
+380 44 537 XX XX +380 44 537 6996
Ідентифікатор: 1487