У Києві текстильна весна настане на виставці «Текстиль Експо 2013»
Фото: Примус Україна

У Києві текстильна весна настане на виставці «Текстиль Експо 2013»

Чудово підібрані дати проведення Міжнародної спеціалізованої виставки домашнього та готельного текстилю «ТЕКСТИЛЬ ЕКСПО», сьома версія якої буде представлена в МВЦ з 13 по 16 березня 2013 року, дозволяють розраховувати на стабільний успіх. Всього очікується близько 200 компаній-учасниць та більше 5000 відвідувачів-фахівців.

Офіційну підтримку в проведенні заходу надають Торгово-промислова палата України та Канадсько-Українська торгова палата. Виставка проходить під патронатом Ради керівників торгово-промислових палат країн-учасниць СНД.

Виставка «ТЕКСТИЛЬ ЕКСПО» організована у форматі b2b і проводиться один раз на рік - навесні. На думку експертів, саме такий інтервал часу необхідний для представлення та впровадження нових моделей, матеріалів, технологій та обладнання в цій вузькоспеціалізованій сфері. За сформованою традицією, постійні учасники виставки, вони ж - ключові гравці ринку, забронювали площі ще протягом минулої виставки. Про участь у виставці заявили практично всі провідні компанії галузі.

Отже, організатори готують велику і цікаву програму супутніх виставці ділових заходів: Конгрес текстильного дизайну, систему matchmaking, байерскую програму, дизайн-студії та ін. Однак, і ця виставка «ТЕКСТИЛЬ ЕКСПО» знову пройде в теплій затишній атмосфері зустрічі однодумців, об`єднаних любов`ю до текстилю. Будуть проведені покази нових колекцій тканин, фурнітури, одягу, майстер-класи, `круглі столи` і презентації. Традиційно тільки на цій виставці будуть продемонстровані всі інновації, тільки тут будуть встановлені головні ділові контакти і тільки на цій виставці можна буде дізнатися, в якому напрямку розвивається галузь.

Виставка «ТЕКСТИЛЬ ЕКСПО» - це єдиний в Україні авторитетний всеосяжний і повномасштабний проект, який повноцінно охоплює весь світ текстилю. В рамках її експозиції традиційно будуть продемонстровані всі світові новинки обладнання та приладдя, найбільш затребувані тканини, аспекти екології та гігієни, догляду за виробами, сертифікації та якості в сфері текстилю, а також підкреслені нові тренди, дизайнерські рішення і тенденції майбутнього сезону. На виставці також буде представлено широкий асортимент текстильної продукції для домашнього інтер`єру і закладів HoReCa всіх присутніх на українському ринку торгових марок.

Основні розділи виставки охоплюють:
- обладнання, речі та аксесуари
- текстиль для кухні: столова і кухонна білизна, скатертини, серветки, вироби та одяг для кухні, вишивка, предмети для декорування столу
- текстиль для спальні: постільна білизна, пледи, подушки, наволочки, підковдри, покривала, ковдри, перини, матраци
- текстиль для ванної кімнати: рушники, килимки, фіранки для ванн, одяг, вироби та аксесуари
- текстиль для готелів: постільна білизна, банні комплекти, штори, гардини, ресторанний текстиль, уніформу для персоналу, текстиль з корпоративною символікою
- килими та килимові вироби: декоративні килими, килимові покриття, килими ручної роботи, килимові доріжки, брудозахисні килимки
- декор вікна: декоративні тканини, штори, гардини, тюлі, механізми і аксесуари для декорування вікон, вишивка, захист від сонця, жалюзі
- дитячий текстиль: покривала, ковдри, матраци, подушки, постільні комплекти, халати, набори для купання, рушники
- інтер`єрний текстиль: меблеві, оббивні і декоративні тканини, шкіра, декоративні подушки, шпалери, нитки та аксесуари для шиття.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 537 XX XX +380 44 537 6999
+380 44 537 XX XX +380 44 537 6996
Ідентифікатор: 1525