В Києві відкрита для відвідувачів виставка домашнього та готельного текстилю «ПРИМУС: ХОУМТЕКС 2012»
Фото Примус Україна

В Києві відкрита для відвідувачів виставка домашнього та готельного текстилю «ПРИМУС: ХОУМТЕКС 2012»

Сьогодні в МВЦ (ст. метро «Лівобережна») відбулося урочисте відкриття VI Міжнародної спеціалізованої виставки домашнього та готельного текстилю «ПРИМУС: ХОУМТЕКС 2012». На сьогоднішній день у своєму сегменті ця виставка є одним з найпрестижніших галузевих заходів в Україну. Виставка, яка отримала заслужене визнання гравців текстильного ринку, традиційно проводиться у форматі b2b і представляє інтерес, перш за все, для бізнес-відвідувачів: підприємств оптової та роздрібної торгівлі, операторів ринку HoReCa, майстрів, конструкторів, оформлювачів дизайнерських студій та архітектурних бюро.

З 14 по 16 березня буде працювати Конгрес текстильного дизайну. У рамках конгресу «Огляд ринку текстилю Україна» зробить Тетяна Ткачук з компанії «Синергія». Потім відбудуться майстер-класи «Створюємо інтер`єри в стилі кантрі» від Салону інтер`єрів АВС; «Вузликовий батик», «Вишивка стрічками» і «Інтер`єрний текстильний декор» - майстрів Арт-дизайн студії 7th Sky Галини Сінсіповой, Віри Кривогуб і Юлії Гресс; майстер -клас з виготовлення тканинних панно та декоративних подушечок ручної роботи - дизайнера Ірини Юраковой з «Студії дизайну штор Наталії Єлісєєвої», а також майстер-класи «Шпалери і тканини - компаньйони в інтер`єрі» і «Тенденції в текстильному інтер`єрі 2012 року. Фактура, колір, дизайн »- від Салону елітних інтер`єрів KT Exclusive та Салону штор АВС. Шоу-рум «Баккара» розповість про декорування стін тканинами. Юлія Дмух проведе серію майстер-класів на тему «Текстильні прикраси», а Світлана Віскочіл навчить створювати «писанки».

Дослідження ринку, переговори і обмін думками дизайнерів, оформлювачів, декораторів, виробників і дистриб`юторів тканин, що проходять в рамках виставки та конгресу, сприяють просуванню в Україну свіжих ідей і трендів, матеріалів і аксесуарів. «Уклад і ритм життя завтрашнього дня роблять інтер`єрний текстиль більш функціональним. Наші професійні учасники в своїх проектах представлять своє бачення текстильних тенденцій 2012 року, - такою є думка керівника проекту Галини Фічук, - головна ж тема в програмі заходів - як, завдяки майстерності дизайнерів та чаклунству текстилю, зробити зручним і красивим те, що оточує людину в повсякденному житті».

Міжнародна спеціалізована виставка домашнього та готельного текстилю «ПРИМУС: ХОУМТЕКС» надає унікальну можливість для демонстрації і просування продукції. Завдяки відвідуванню заходи, фахівці з усіх регіонів України, багатьох країн Європи та СНД отримують тисячі свіжих контактів і укладають контракти на поставки товарів і послуг. VI Міжнародна спеціалізована виставка домашнього та готельного текстилю «ПРИМУС: ХОУМТЕКС 2012» буде працювати і в суботу 17 березня до 14:30.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 537 XX XX +380 44 537 6999
+380 44 537 XX XX +380 44 537 6996
Ідентифікатор: 1254