Київська виставка «ПРИМУС: HoReCa 2012» відбудеться в жовтні
Фото: Примус Україна
ПРИМУС: HoReCa 2011

Київська виставка «ПРИМУС: HoReCa 2012» відбудеться в жовтні

З 9 по 12 жовтня 2012 року в МВЦ в Києві відбудеться VII Міжнародна спеціалізована виставка обладнання та аксесуарів, меблів і предметів інтер`єру для готелів, ресторанів, кафе і супермаркетів «ПРИМУС: HoReCa 2012». Мета проведення виставки - сприяння у розвитку ефективного готельного господарства та сфери громадського харчування в Україну.

Індустрія гостинності України має багаторічну історію, що, з одного боку, означає наявність багатих традицій, з іншого - вантаж шаблонів минулих часів. Разом з тим, ресторанно-готельний бізнес багато в чому молодий і значна його частина з`явилася в останні роки. Однак, часто підприємства мало використовують світову практику, орієнтуючись на нагальні потреби і не замислюючись над завтрашнім днем ​​свого бізнесу. Низький рівень сервісу і не дотримання загальноприйнятих стандартів змушує українського клієнта відпочивати в інших країнах, а іноземного приїжджого - шукати альтернативні варіанти свого проживання в Україні. Розрив між кількома провідними брендами і всіма іншими великий. На цьому тлі на український ринок виходять іноземні оператори і проявляють активність українські та зарубіжні інвестори.

На сьогоднішній день індустрія гостинності є одним з найбільш перспективних та стабільно розвиваються секторів економіки України. Особливість національного ресторанного та готельного бізнесу в тому, що він представлений великою кількістю найрізноманітніших закладів. У розвитку бізнесу HoReCa в Україні сьогодні домінують такі тенденції, як прихильність принципам здорового харчування національної та світової кухні, розширення асортименту послуг, розвиток концепції швидкого обслуговування, зручність для сімейних відвідувань, розвиток мереж готелів і ресторанів.

Найбільш яскраве і значуща подія індустрії гостинності, Міжнародна спеціалізована виставка «ПРИМУС: HoReCa», ефективно сприяє розвитку і модернізації сфери обслуговування в Україні. Щорічно вона представляє актуальні тенденції розвитку теми HoReCa і європейський рівень забезпечення всіх її сегментів. Виставка є єдиним галузевим оглядом, до якого готуються і обов`язково беруть участь всі основні гравці українського ринку HoReCa: керівники і власники бізнесу, фахівці готельного господарства, компанії-постачальники обладнання та аксесуарів, власники мереж готелів і ресторанів, менеджери торгово-розважальних центрів, шеф-кухарі, сомельє, бармени, представники консалтингових компаній і постачальників, інвестори і девелопери.

Щорічно виставка «ПРИМУС: HoReCa` стає єдиним місцем зустрічі, де українські готельєри і ресторатори підводять підсумки сезону і будують плани на майбутнє, знайомляться з досягненнями індустрії та технологічними новинками, обмінюються досвідом та ідеями. Учасники ділової програми виставки будуть спільно шукати відповіді на питання: які тенденції розвитку індустрії HoReCa в Україні, специфіка розвитку готельного сектора в регіонах, за рахунок чого можна розвивати існуюче підприємство і відкривати нове, чи потрібна керуюча компанія, в чому унікальність та конкурентні переваги закладу, проблеми розвитку національних готельних мереж, яка роль топ-персоналу у створенні репутації готелю та ресторану, як правильно інвестувати в ресторанно-готельний бізнес.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 537 XX XX +380 44 537 6999
+380 44 537 XX XX +380 44 537 6996
Ідентифікатор: 1328