У Києві продовжує роботу виставка домашнього та готельного текстилю «ПРИМУС: ХОУМТЕКС 2012»
Фото Примус Україна

У Києві продовжує роботу виставка домашнього та готельного текстилю «ПРИМУС: ХОУМТЕКС 2012»

VI Міжнародна спеціалізована виставка домашнього та готельного текстилю «ПРИМУС: ХОУМТЕКС 2012» сьогодні третій день приймає бізнес-відвідувачів з усіх регіонів України та ближнього зарубіжжя. Виставка викликала великий інтерес у фахівців сфери текстилю, перш за все тим, що серед її 70 експонентів велика кількість зарубіжних фірм. Вони представляють текстильну промисловість Індії, Туреччини, Іспанії, Німеччини, Словаччини, Білорусі, Росії та Угорщини. На сьогоднішній день у своєму сегменті ця виставка є одним з найпрестижніших галузевих заходів в Україні. Виставка, яка отримала заслужене визнання гравців текстильного ринку, традиційно проводиться у форматі b2b і представляє інтерес, перш за все, для бізнес-відвідувачів.

Сьогодні - завершальний день Конгресу текстильного дизайну. У його рамках: «Огляд ринку текстилю України» від Тетяни Ткачук, компанія «Синергія»; майстер-класи «Створюємо інтер`єри в стилі кантрі» від «Салону інтер`єрів АВС», «Вузликовий батик», «Вишивка стрічками» і «Інтер`єрний текстильний декор»- від майстрів Арт-дизайн студії 7th Sky Галини Сінсіповой, Віри Кривогуб і Юлії Гресс; майстер-клас з виготовлення тканинних панно та декоративних подушечок ручної роботи дизайнера Ірини Юраковой, «Студія дизайну штор Наталії Єлісєєвої»; майстер-класи «Шпалери і тканини - компаньйони в інтер`єрі» і «Тенденції в текстильному інтер`єрі 2012 року. Фактура, колір, дизайн» - від Салону елітних інтер`єрів KT Exclusive та Салону штор АВС; декорування стін тканинами, Шоу-рум «Баккара»; Юлія Дмух проводить серію майстер-класів на тему «Текстильні прикраси», а Світлана Віскочіл ділиться мистецтвом створювати «писанки».

Крім насолоди феєрією текстилю та участі в програми ділових заходів, виставка надає унікальну можливість для демонстрації можливостей оформлення інтер`єрів і просування супутньої продукції. Завдяки відвідуванню заходи, фахівці з усіх регіонів України, багатьох країн Європи та СНД отримують тисячі свіжих контактів і укладають контракти на поставки товарів і послуг. VI Міжнародна спеціалізована виставка домашнього та готельного текстилю «ПРИМУС: ХОУМТЕКС 2012» буде повноцінно працювати і завтра, в суботу, 17 березня до 14:30 у Міжнародному виставковому центрі (станція метро «Лівобережна»).
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 537 XX XX +380 44 537 6999
+380 44 537 XX XX +380 44 537 6996
Ідентифікатор: 1258